VINTERHÄNG

Annie WikehultNyheter

Fredag kl. 17.00 öppnar anmälan till vårt sportlovsläger VINTERHÄNG för mellanstadiebarn! Det brukar vara högt tryck och vi har ett begränsat antal platser så var redo att anmäla era barn om de vill åka.

Vi i Pingstkyrkan Skellefteå och Brukskyrkan Ursviken vill inbjuda dig som är född  -13,  -12 och  -11 (åk 4-6) att följa med till Malå på vårt sportlovsläger ”Vinterhäng”.

NÄR?
1-4 mars

VAR?
Vi kommer att hålla till i Missionskyrkan i Malå.

VAD GÖR VI?
Vi har uteaktivitet dagtid (åker bräda, slalom, pulka, madrass) och inneaktivitet kvällstid (leker, tävlar m.m.) Vi har dessutom samlingar varje dag där vi lär oss olika saker från Bibeln och vi lär oss vem Jesus är och vad han kan ha med livet idag att göra. 


RESAN

Vi kommer att åka minibussar och bilar som ledarna kör och med bestämda platser för deltagarna. 

Avresa: Fredagen den 1 mars kl. 17.30 samlas vi för avfärd från Brukskyrkan, Ursviken.

Hemkomst: Måndagen den 4 mars är vi tillbaka i Ursviken vid kl. 17.00

VAD KOSTAR DET?

Deltagaravgiften är 1400 kr. I den avgiften ingår resa, logi, mat, liftkort, m.m. Behöver deltagaren hyra skidutrustning tillkommer dock kostnaden för det.
Har ni inte råd?
 Det finns möjlighet att söka bidrag från någon av våra församlingar. Kontakta Birgitta eller Julia, så kan vi hjälpa dig vidare. Lägeravgiften får aldrig vara ett hinder!

birgitta@pingstskelleftea.se

julia@brukskyrkan.se


ANMÄLAN SENAST 21 FEBRUARI
Anmälan stänger den 21 februari om inte lägret bli fullt före det. Vi har nämligen ett begränsat antal platser. Därför är det först till kvarn. Är lägret fullt placeras ni i kö om ni vill och har möjlighet att komma med vid avbokning/sjukanmälan.