Pingstkyrkans Second hand söker arbetsledare


Pingstkyrkans Secondhand i Skellefteå söker Arbetsledare till ”Möbel och fritidsavdelningen samt transporter och sorteringen”

Pingstkyrkans Secondhand är en PMU-butik som ägs av Pingstkyrkan i Skellefteå. PMU, Pingstmissionens utvecklingsarbete, är en av Sveriges största biståndsorganisationer. Syftet med butikerna är dels att skapa ekonomiska resurser till de olika projekt som PMU och Pingstkyrkan stödjer runt om i världen, dels att lokalt göra en social insats.

Butiken i Skellefteå är väl inarbetad och känd i sitt område. Vi växer hela tiden och vill fortsätta den positiva utvecklingen. Vi söker därför efter en person som vill vara med på den resan och utveckla butiken åt rätt håll.

Tjänsten är 100% och tillträde sker efter överenskommelse.En förutsättning för att du ska kunna komma ifråga för tjänsten är att du;
Delar vår kristna tro och är väl förtrogen med vad det innebär att jobba i nära samarbete med en församling. Beskriv gärna i din ansökan hur din kristna tro får konsekvenser i din vardag.

Den vi söker;
Som person är du ordningsam, resultatinriktad och tydlig i din kommunikation och har förmåga att administrera och planera verksamheten. Din sociala förmåga är mycket viktig och vi kommer att utgå från personlig lämplighet. Du har ett öppet och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar. Du kan arbeta i team såväl som självständigt.

Efter provtjänstgöring kommer en uppföljning och eventuell revidering av befattningen att göras tillsammans med Britt Lindkvist (Butikschef) och Lars-Erik Lönnebo ("Styrelsen").Som arbetsledare gäller;

  • Du ansvarar för ”möbel och fritidsavdelningen” i butiken. I detta arbete ingår ansvar för transporterna både till och från butiken, som ”klädhämtning, sopkörning och ansvar för bilen” (service och besiktning)
  • Du ansvarar för att ”sorteringen” in till butiken fungerar
  • Du arbetsleder personal och volontärer inom ditt område
  • Du förbereder butiken, tillsammans med personalen, inför varje försäljningsdag
  • Du kan motivera och inspirera medarbetare och arbetar för att utveckla och föra verksamheten vidare
  • Du deltar i det löpande arbetet i butiken/verksamheten
  • Du har körkort för bil


Kontakt & Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef
Britt Lindqvist, på telefon 070-600 37 75.Vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31/8, 2023.
Välkommen att skicka ditt personliga brev och CV samt referenser till:

Ansökan mejlas till: anstallning.pmuskelleftea@gmail.com