Inställda gudstjänster

Annie WikehultNyheter

På grund av regeringens nya restriktioner har vi valt att inte ha öppna gudstjänster längre. Vi ställer dock inte in – vi ställer om!

Från och med den 29 mars kommer vi att sända våra gudstjänster i realtid, från församlingens Youtubekanal. Tryck på länken nedan för att kunna följa med i vår gudstjänst på söndag.

https://www.youtube.com/channel/UCyj9imXDMhvzRhmLgGbrRRw

I tider av ovisshet tror vi ändå på kraften att hålla ihop som församling. Nu mer än någonsin, se till att höra av er till nära och kära, och vänner i församlingen. Vi finns till för varandra, även om vi inte ses fysiskt är vi delar i samma kropp och visar särskilld hänsyn till den kroppsdel som behöver extra hänsyn. Lider en del så lider hela kroppen, gläds en del gläds hela kroppen.

Vi ber tillsammans om Guds beskydd över särskillt utsatta, riskgrupper och människor med svårara hemförhållanden som får det ännu svårare i och med social isolering. Tveka inte att höra av er via våra kanaler, facebooksida, e-post till våra pastorer. Vi står tillsammans!
Romarbrevet 8:31
”Vad skall vi nu säga om detta? Är Gud för oss, vem kan då vara emot oss?”

En påminnelse vi vill skicka med är att fortsätta skänka tionde och/eller en gåva till församlingen. Uppgifterna finns nedan. Tyvärr försvinner inte månadskostnaderna när samhället stannar upp. Be gärna en bön för även detta.

Församlingskassan
Bg 182-8920
Swish 1232255966

Missionskassan
Bg 5729-6881
Swish 1236185474